Skip to main content

Pijpen is een veelbesproken en geliefde vorm van orale bevrediging voor zowel mannen als vrouwen. Het geeft een intense sensatie en biedt talloze mogelijkheden voor genot en stimulatie. Wist je dat er verschillende pijp standjes zijn die elk een unieke ervaring bieden? Of je nu een nieuwkomer bent in de wereld van pijpen of een ervaren liefhebber, we nemen je graag mee op een opwindende reis door de tien beste pijp standjes. Maar eerst, even een korte uitleg. Pijpen, fluiten, blazen of afzuigen… wat betekenen deze termen eigenlijk? En hoe moet je pijpen? Wij leggen het je uit!

Wat is pijpen?

Pijpen, ook wel bekend als een blow job of fellatio, is een sensuele handeling waarbij je zijn erectie in je mond neemt. Het kan dienen als prikkelend voorspel of als een opwindende manier om hem tot een explosief hoogtepunt te brengen. Lees ook eens dit artikel over pijp tips en technieken!

De Kracht van Pijpen

Voor mannen is gepijpt worden een ultieme fantasie. Het is een ervaring die diep geworteld is in hun verlangens en hunkering naar intiem genot. Het voelt niet alleen veel intiemer dan een simpele handeling, maar ook warmer en zachter, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt.

Een Intieme Verkenning

Als je nieuwsgierig bent naar het verkennen van deze intieme daad met je partner, dan is het zeker de moeite waard om het eens uit te proberen. Het kan een nieuwe dimensie toevoegen aan jullie seksuele connectie en jullie dichter bij elkaar brengen op een manier die jullie nog nooit eerder hebben ervaren.

seks standjes

Onze top 10 pijp standjes

Yes, hier zijn ze! Onze top 10 favoriete pijp standjes:

Pijp Standjes #1: Liggend Pijpen – Comfortabel en Intens

Een van de meest voor de hand liggende pijp standjes is liggend pijpen. Hierbij ligt de man die gepijpt wordt op bed of op de grond, terwijl zijn partner alle ruimte heeft om de penis in haar mond te nemen. Ze kan tussen zijn benen gaan liggen of knielen voor de man, die horizontaal ligt. Dit standje biedt de mogelijkheid om het hele lichaam van de man te stimuleren met behulp van handen en vingers, wat de ervaring nog intenser maakt.

Pijp Standjes #2: Staand Pijpen – Een Krachtig Standje

Het standje staand pijpen spreekt voor zich, zou je denken. Toch kan het verwarrend zijn om te bepalen wie er bij dit standje moet staan. Bij staand pijpen staat de man die gepijpt wordt, terwijl zijn partner bepaalt hoe ze hem oraal wil bevredigen. Een veelvoorkomende positie is dat de pijpende partner op haar knieën voor de man gaat zitten. Dit standje kan heel comfortabel zijn als je een kussentje gebruikt, omdat je automatisch op de juiste hoogte zit en alle bewegingsvrijheid hebt met je hoofd.

Pijp Standjes #3: Op Zijn Zij Pijpen – Intimiteit en Samen Plezier

Het standje op zijn zij pijpen biedt mogelijkheden voor beide partners. De man ligt op zijn zij, terwijl zijn partner als het ware op zijn benen gaat liggen. Dit is niet alleen comfortabel voor degene die pijpt, maar ook extra intiem. Bovendien kunnen beide partners elkaar stimuleren met hun handen. De zijwaartse positie maakt het ook mogelijk om elkaar gelijktijdig oraal te bevredigen, maar daar komen we later op terug.

Pijp Standjes #4: Op een Stoel/Bank Pijpen – Comfort en Spanning

Dit is misschien wel het meest comfortabele standje op de lijst. De man neemt plaats op een stoel of bank, en de rest wijst zich vanzelf. Dit standje is perfect om je partner te verrassen. Ga bijvoorbeeld tussen zijn benen zitten tijdens jullie tv-avondje, of stiekem terwijl hij thuis aan het werk is en een online vergadering heeft. Een klein kussentje kan extra comfort bieden tijdens het pijpen, net zoals bij staand pijpen.

Pijp Standjes #5: De Dominante Man – Laat Hem de Leiding Nemen

Bij dit standje heeft niet de partner die pijpt de touwtjes in handen, maar de man die gepijpt wordt. Jullie kunnen alle eerder genoemde standjes toepassen, maar nu is de man “in charge”. Hij bepaalt het tempo en de duur van de ervaring door het hoofd van zijn partner letterlijk in zijn handen te nemen. Het is echter belangrijk om vooraf een codewoord of een afklopcode af te spreken om ongewenste situaties te voorkomen en de communicatie te waarborgen.

Pijp Standjes #6: Ondersteboven – Diepgaand Genot

Bij het standje ondersteboven draait alles om diep pijpen. De partner van de man gaat op haar rug aan de rand van het bed liggen en laat haar hoofd achterover hangen over de rand. Doordat het hoofd van de pijpende partner naar achteren is gebogen, ontstaat er een rechte verbinding tussen de mond en de slokdarm. Dit vergemakkelijkt het diep inbrengen van de penis. Het is echter raadzaam om ook hier een afklopcode af te spreken, voor het geval de penis te diep in de keel gaat.

Pijp Standjes #7: Standje 69 – Samen Genieten

Standje 69, wie kent het niet? Bij dit standje liggen de hoofden van beide partners in de buurt van elkaars schaamstreek, zodat ze elkaar gelijktijdig oraal kunnen stimuleren. De makkelijkste manier om dit te doen is op jullie zij liggen, zodat jullie beiden voldoende ruimte hebben om jullie hoofden te bewegen. Je kunt er ook voor kiezen om de ene partner op haar rug te laten liggen en de andere partner erboven te laten hangen. Dit is een wat uitdagender variant van het standje, maar kan zeker voor spannende momenten zorgen. Als jullie toe zijn aan een nieuwe uitdaging, draai het standje 69 dan een kwartslag.

Pijp Standjes #8: Dubbele Stimulatie – Genot voor Beide Partners

Bij alle genoemde pijp standjes hebben we vooral gesproken over het plezier van de man die gepijpt wordt. Maar vergeet niet dat er bij elk standje ook genoeg mogelijkheden zijn om de partner die pijpt te stimuleren. Bij vrouwen kan bijvoorbeeld de vagina gestimuleerd worden met handen of speeltjes. Mannen kunnen zichzelf natuurlijk ook aftrekken terwijl ze gepijpt worden.

Het gebruik van een vibrator, masturbator of buttplug kan ook de stimulatie versterken. Door beide partners gelijktijdig te stimuleren, zal het plezier dubbel zo groot zijn.

Pijp Standjes #9: Partner en Zuignap – Voor Dubbele Fun!

Met dit standje kan je jouw partner optimaal oraal verwennen zonder last te krijgen van vermoeidheid. Je hebt alleen een zuignapdildo nodig die je op de juiste hoogte aan de muur bevestigt. Ga beiden op jullie knieën zitten en terwijl jij hem oraal bevredigt, kan je de zuignapdildo gebruiken voor vaginale of anale stimulatie. Het is belangrijk om altijd toestemming te vragen aan je partner voordat je dit standje uitprobeert. Wil je meer samen genieten met de beste speeltjes? Bekijk dan ook eens deze seksspeeltjes voor koppels.

Pijp Standjes #10: Bondage Blowjob – Voor Vertrouwen, Spanning en Verlangen

Bij dit uitdagende standje, bekend als de “bondage blow job”, komen vertrouwen, spanning en verlangen samen voor een intens erotische ervaring. Voor deze sensuele handeling is een stevig bondagetouw essentieel, samen met duidelijke communicatie en expliciete toestemming van je partner.

Ben je nieuw met bondage? Bekijk dan ook eens deze must-have bondage accessoires en basisregels. Het bondage-element voegt een nieuwe dimensie toe aan jullie intieme connectie, waarbij de Dominantie en submissive rollen naar voren komen. Als de Dominant neem je de volledige controle en leid je het verloop van de pijpbeurt, terwijl de submissive zich overgeeft aan jouw verlangens en geniet van de geboden sensaties.

pijp standjes

Experimenteer en Ontdek

Nu je bekend bent met deze tien spannende pijp standjes, is het aan jou en je partner om ze te verkennen en te ontdekken welke jullie het meeste plezier en genot bezorgen. Vergeet niet om altijd open te communiceren, elkaars grenzen te respecteren en plezier en veiligheid voorop te stellen. Geniet van de variatie en het avontuur dat deze pijp standjes én andere standjes met zich meebrengen, en maak jullie intieme momenten nog opwindender. Veel (speel) plezier!