Skip to main content

Hoe laat je een vrouw klaarkomen? Dat is wat jij wilt weten. En zult weten nadat je dit artikel gelezen hebt. Een vrouw laten klaarkomen is een vorm van seksuele stimulatie die kan leiden tot een intens gevoel van plezier. Je kunt een vrouw laten klaarkomen door verschillende soorten stimulatie zoals penetratie, clitorale stimulatie of orale seks.

Hoe laat je een vrouw klaarkomen?

Het klaarkomen van een vrouw kan verschillende intensiteiten hebben, variërend van een zacht gevoel tot sterk intense orgasmen die lange tijd kunnen duren. Het is een uniek gevoel dat je moet ervaren om het te begrijpen. Deze vorm van seksueel genot is anders dan de ervaringen die mannen hebben. Hierdoor is het iets heel speciaals.

Het is belangrijk om te begrijpen dat iedere vrouw anders is. Wat bij de ene vrouw werkt, werkt niet altijd bij een andere vrouw. Wij geven je hieronder 7 tips over hoe je een vrouw kan laten klaarkomen. Wil je als vrouw jezelf verwennen? Lees dan alles over beginnen met masturberen.

In dit artikel lees je onze 7 tips die je, eventueel in combinatie met een seksspeeltje, kunt toepassen:

 • Wees aandachtig
 • Stimuleer haar gevoeligste plekken
 • Laat haar lekker genieten
 • Laat je handen spreken
 • Stimuleer met je mond
 • Wees creatief
 • Wees gevoelig en lief

Hoe laat je een vrouw klaarkomen: hier zijn onze 7 tips

Tip 1: Wees aandachtig

Luister naar wat de vrouw je vertelt en laat merken dat je geïnteresseerd bent in haar plezier. Wees attent en onderzoek wat zij aangenaam vindt en wat haar ontspannen maakt. Aandacht voor een vrouw tijdens de seks is net zo belangrijk als het fysieke aspect. Door je aandacht op haar te richten laat je haar weten dat je je best doet om haar te plezieren. Dit kun je bijvoorbeeld doen door:

 • Het creëren van een fijne omgeving, bijvoorbeeld met massage-kaarsen; romantisch en sensueel tegelijkertijd
 • Het respecteren van haar grenzen en voorkeuren
 • Het vragen naar feedback
 • Het uiten van genegenheid en verlangen

Door je af te stemmen op haar reacties kun je je beter aanpassen aan wat ze prettig vindt en wat niet. Stem je bewegingen af op de hare en zorg dat je beiden van het moment kunt genieten.

Tip 2. Stimuleer haar gevoeligste plekken

Een vrouw laten klaarkomen? Wees dan niet bang om met haar te experimenteren en zoek naar manieren om haar gevoeligste plekjes te stimuleren. De erotische plekjes van een vrouw kunnen veel plezier teweegbrengen als je er op de juiste manier mee omgaat. Voorbeelden van erotische plekjes waar je je op kunt richten en je zorgt voor een vrouw laten klaarkomen zijn:

 • De borsten
 • De buik (de lijn van haar borsten tot aan haar schaamstreek)
 • De onderbuik cq. schaamstreek
 • De binnenkant van de dijen
 • De binnenkant van de bovenarmen
 • De nek
 • En last but not least: haar vagina

Als je wilt, kun je massage-olie gebruiken om deze plekjes gevoeliger te maken. Of je kunt werken met attributen zoals veertjes om te prikkelen door middel van een sensuele (vederlichte) aanraking. Houd er rekening mee dat je zachtjes moet omgaan met de erotische plekjes. Veel streling of druk kan te overheersend werken. Dus: hoe kun je een vrouw laten klaarkomen door de gevoelige plekjes te stimuleren? Het is vooral belangrijk dat je aanvoelt wat zij lekker vindt, laat haar zo veel mogelijk genieten. Jouw plezier komt dan vanzelf.

Tip 3. Laat haar lekker genieten

Laat de vrouw rustig de tijd nemen om te genieten van wat je doet; zo kun je een vrouw laten klaarkomen. Wees geduldig en laat haar de tijd nemen om haar orgasme, en de weg daar naartoe, te ervaren. Het geeft een vrouw voldoening om te weten dat haar partner de tijd neemt om te genieten van haar orgasme. Door haar te verwennen met aandacht en te voorzien van lichamelijke aanrakingen, kun je haar langer in deze sensuele staat laten blijven.

Hoe laat je een vrouw klaarkomen? Welnu, allereerst laat je je vrouw voelen dat je haar aanwezigheid waardeert. En geniet van de aanwezigheid van haar seksuele energie. Haar beleving is voor jou net zo belangrijk als voor haar, dus neem de tijd om te genieten van de situatie die je hebt met elkaar gecreëerd hebt. Door een bevredigende ervaring te bieden die voortduurt, zal de vrouw blijven voelen dat je om haar geeft en zal zij zich meer verbonden voelen met jou.

hoe laat je een vrouw klaarkomen
Voel je meer met elkaar verbonden door de vrouw te laten klaarkomen

Tip 4. Laat je handen spreken

Hoe laat je een vrouw klaarkomen door het gebruik van je vingers? Dit doet je door erotische bewegingen te maken met je vingers die haar aanmoedigen meer plezier te ervaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Gebruik van je vingers om haar g-spot te stimuleren: vinger haar in een cirkelvormige beweging of probeer het stoten van je vingers in een spiraalvorm. Je kunt hierbij ook een vingerspeeltje gebruiken.
 • Stimuleer haar clitoris met je vingers door er zacht of juist iets harder overheen te strelen. Je kunt hiervoor een clitorisvibrator gebruiken.
 • Probeer verschillende bewegingen zoals cirkelen, zuigen, likken, stoten of knijpen.
 • Gebruik je vuist om haar vagina te strelen: bouw de druk langzaam op door te stoten terwijl je je vuist erin beweegt.
 • Gebruik je duim om haar clitoris te strelen: stimuleer haar clitoris met je duimmond terwijl je je duim erop houdt en laat haar zo klaarkomen.
 • Masseer haar borsten en buik: gebruik je wijsvinger en duim om haar borsten te kneden en masseer haar buik in kleine ronddraaiende bewegingen.
 • Probeer wat spelletjes met je handen: kies een plek op haar lichaam en draai je handen eromheen in een cirkel, streel haar met je handen of probeer kleine kneepjes.
 • Combineer het gebruik van een vibrator met je handen: stimuleer haar vagina met je vingers terwijl je een vibrator gebruikt om haar clitoris te stimuleren.

Misschien lukt het je zelfs om haar te laten squirten 😊!

Hoe laat je een vrouw klaarkomen? Je vingers zijn een krachtig middel!

Tip 5. Stimuleer met je mond

Stimuleer haar met je tong, lippen en tanden, oftewel gebruik je mond om haar gevoeligste plekken te verkennen. Maar hoe laat je een vrouw klaarkomen met tong, lippen en tanden? Verras haar hierdoor en zorg dat je er een verscheidenheid aan sensaties mee creëert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het likken met je tong van de verschillende plekken op haar lichaam. Het strelen van de tong over haar klit of het gebruiken van je tanden om zachtjes in haar vagina te bijten kunnen enorm opwindend zijn. Of het zuigen aan haar tepels. Hiervoor zijn ook speciale tepelzuigers te koop. De sensatie zal intens zijn.

Tip 6. Wees creatief

Hoe laat je een vrouw klaarkomen door creatief te zijn? Je kunt haar laten klaarkomen door te experimenteren met verschillende bewegingen en technieken. Probeer nieuwe manieren om haar te plezieren. Je zou hierbij ook bondagetechnieken kunnen gebruiken. Dit is een andere manier waarmee je een vrouw kunt laten klaarkomen. Wil je beginnen met bondage? Lees dan onze tips of alles over de accessoires die je hiervoor nodig hebt.

Tip 7. Wees gevoelig en lief

Vergeet niet om haar veelvuldig aan te raken en te strelen. Richt je hierbij niet alleen op haar erotische plekjes, maar op haar hele lichaam. De weg naar het orgasme is minstens zo belangrijk als het orgasme zelf. Zorg er dus voor dat ze zich prettig en veilig bij je voelt. En laat haar weten dat je om haar geeft. Doe je best om te leren wat ze fijn vindt én laat haar weten dat je haar plezier belangrijk vindt. Je zult van haar verbluffende orgasme gaan genieten. En zeg nou zelf: als zij geniet, geniet jij toch ook?