Skip to main content

Hoe kies je een BDSM hotel? Wij helpen je bij het kiezen van een bestemming en vertellen je waar je op moet letten!

Je hebt -letterlijk- zin in een SM-avontuurtje buiten de deur? En heb je al enkele SM-avonturen thuis beleefd? Dan ben je er waarschijnlijk klaar voor een stap verder te gaan! Je weet immers als geen ander dat de juiste setting het verschil kan maken tussen een gewoon avontuur en een onvergetelijke ervaring. Met de luxe en opwinding van een BDSM hotel ligt dit binnen jouw handbereik! Stap daarom binnen in een wereld waar jouw stoutste fantasieën tot leven komen.

In dit artikel nemen we je mee op een reis naar de meest opwindende bestemmingen. Ook delen we eenvoudige tips voor een discreet en fijn verblijf. Bereid je voor op een magische wereld vol mogelijkheden in een BDSM hotel.

Populaire bestemmingen voor het bezoeken van een BDSM hotel

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in een BDSM hotel, dan zijn er wereldwijd enkele hotspots die je niet mag missen. De beste bestemmingen voor een spannend verblijf vind je in vaak in grote steden. Populaire bestemmingen zijn vaak steden met een ruimdenkende houding tegenover seks en seksualiteit. Steden zoals Amsterdam, Berlijn, San Francisco en Tokio staan bekend als locaties waar je een BDSM hotel met BDSM- of SM-kamers kunt vinden. We wensen je een onvergetelijk verblijf toe!

Hier zijn beschrijvingen van de BDSM-kamers in Tokio, Berlijn, Amsterdam en San Francisco, met hun specifieke kenmerken:

Stad, landKenmerken
Tokio, JapanIn Tokio vind je vaak BDSM-kamers in love hotels, die bekend staan om hun discrete en luxueuze accommodaties. Deze kamers zijn vaak uitgerust met op maat gemaakte Japanse bondage-uitrusting zoals Kinbaku-touwen en Shibari-touw, en traditionele Japanse decoraties zoals tatami-matten en shoji-schermen. Sommige kamers hebben ook high-tech snufjes zoals vibrerende bedden en interactieve spiegels voor een futuristische twist.
Berlijn, DuitslandBerlijn staat bekend om zijn levendige BDSM-scene, en de BDSM-kamers in de stad weerspiegelen deze diversiteit en creativiteit. Je vindt er een mix van traditionele en moderne inrichting, met BDSM-elementen als Andreaskruisen en strafbankjes. En dat gecombineerd met industriële accenten en donkere, sensuele verlichting. Sommige kamers hebben ook thematische decoraties, zoals middeleeuwse kerkers of zijn futuristische ruimtes.
Amsterdam, NederlandIn Amsterdam bieden veel hotels speciale BDSM-kamers aan als onderdeel van hun erotiek-georiënteerde accommodaties. Deze kamers zijn vaak stijlvol en luxueus ingericht, met een mix van klassieke en moderne elementen. Denk aan grote, stevige bedden met bevestigingspunten, leren meubels en sensuele verlichting. Sommige kamers hebben ook unieke kenmerken zoals een jacuzzi of een privé-balkon met uitzicht op de grachten.
San Francisco, Verenigde StatenIn San Francisco, een stad die bekend staat om zijn vooruitstrevende houding ten opzichte van seksualiteit, vind je een ruim aanbod aan BDSM-kamers in verschillende hotels en accommodaties. Deze kamers zijn vaak ingericht met een mix van vintage en moderne elementen, met een focus op comfort en functionaliteit. Je vindt er alles van traditionele de BDSM-uitrusting, zoals bondage-frames en kooien, tot moderne voorzieningen, zoals multimedia-entertainment systemen en geavanceerde BDSM-meubels zoals bondagebedden met verstelbare posities.
Overzicht van populaire bestemming met BDSM hotels en hun algemene kenmerken


Hoe ziet de inrichting van een kamer in een BDSM hotel eruit?

Een typische BDSM– of SM-kamer in een hotel is uitgerust met verschillende attributen en voorzieningen. Want wat is een SM-kamer zonder attributen en voorzieningen om je SM-behoeften te voldoen? In een BDSM-kamer tref je normaalgesproken, naast een toilet, douche en/of bad de volgende zaken aan:

 1. Een stevig bed met bevestigingspunten
 2. Kruisen of stellingen voor bondage
 3. Zweepjes
 4. Handboeien
 5. Blinddoeken en/of maskers
 6. In de meer uitgebreide SM-kamers vind je gespecialiseerde meubels zoals een kooi of een Sling.

Tip! Neem van thuis de attributen mee die je lekker vindt. In sommige gevallen is het vanwege de hygiene ook prettig je eigen SM-attributen, zoals bondagetouwen, mee te nemen.

Hygiëne is een essentieel aspect van elke SM-kamer in een BDSM hotel. Hotels die deze faciliteiten aanbieden, begrijpen het belang van een schone en veilige omgeving voor hun gasten. Voor en na elk verblijf worden alle oppervlakken grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Beddengoed en handdoeken worden gewassen op hoge temperaturen om maximale hygiëne te garanderen. Bovendien worden alle speeltjes en attributen zorgvuldig gereinigd en gedesinfecteerd na gebruik, zodat elke gast met een gerust hart kan genieten van zijn of haar avonturen in de SM-kamer.

Een BDSM kamer in Berlijn

Hoe kan ik discreet inchecken in een BDSM hotel?

Voor veel gasten is discretie bij het inchecken voor een hotelkamer essentieel. Dit is zeker het geval als je besluit te gaan voor een lekker avontuurtje in een BDSM- of SM-kamer. Want wat jullie komen doen in het hotel is, vooral als je zo’n kamer boekt, geen geheim meer :). Gelukkig begrijpen hotels die deze kamers aanbieden het belang van privacy. Ze bieden dan ook vaak discrete incheckmogelijkheden aan. Dit kan variëren van online inchecken zonder persoonlijk contact tot het reserveren van een aparte ingang of speciale incheckbalie voor gasten die gebruik willen maken de speciale kamers. Welke manier van inchecken je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat jouw geheimen veilig blijven.

Waar moet ik op letten bij het boeken van een BDSM hotel [met handige checklist]?

Het kan lastig zijn om een goed BDSM hotel te vinden. Binnenkort delen we onze beste BDSM hotels met je. Nu hebben we alvast een checklist voor je samengesteld met zaken waarop je kunt letten bij het boeken van een SM-kamer:

 • Check de kamers: controleer of het hotel inderdaad beschikt over deze speciale (BDSM) kamers
 • Bestudeer ervaringen van anderen en de foto’s: lees recensies en bekijk foto’s om een idee te krijgen van de kwaliteit en inrichting van de kamer. Zo weet je op de smaak en de attributen passen bij waar jullie naar zoeken.
 • Better safe than sorry: informeer naar discretie bij het inchecken en eventuele speciale voorzieningen. Het is niet raar hier vragen over te stellen. Better safe than sorry is ons advies! En denk eraan je eigen favoriete Tarzan mee te nemen. Want die is toch het lekkerst.
 • Veiligheid en hygiene zijn nr. 1: controleer of het hotel duidelijke regels heeft met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Dit is superbelangrijk. Je wilt immers niet met ongenode ‘gasten’ naar huis vertrekken.
 • Informeer je vooraf goed: wees duidelijk over je verwachtingen en behoeften bij het boeken van de kamer en vraag, indien nodig, om aanvullende informatie. Vragen staat vrij!

  [tekst gaat verder onder andere populaire artikelen]

Bezoeken van een BDSM hotel: veelgestelde vragen en antwoorden

 • Zijn BDSM hotels alleen bedoeld voor koppels of zijn er ook accommodaties voor individuele gasten?
  Sommige BDSM hotels bieden accommodaties aan voor zowel koppels als individuele gasten. Het hangt af van het specifieke hotel en hun voorzieningen.
 • Is een kamer in een BDSM hotel alleen voor ervaren BDSM-beoefenaars?
  Nee, veel hotels verwelkomen zowel beginners als ervaren beoefenaars. Het is echter altijd belangrijk om grenzen te respecteren en duidelijke communicatie te hebben met eventuele partners.
 • Zijn er specifieke regels of gedragscodes waar gasten zich aan moeten houden tijdens hun verblijf in een BDSM hotel?
  Ja, de meeste BDSM hotels hebben specifieke regels en gedragscodes om de veiligheid en het comfort van alle gasten te waarborgen. Deze regels worden meestal duidelijk gecommuniceerd bij het inchecken.
 • Is het veilig om deze kamers te gebruiken?
  Hotels met BDSM- of SM-kamers besteden veel aandacht aan veiligheid en hygiëne. Het is wel aan te raden en ook verstandig om zelf enige voorzorgsmaatregelen te nemen. Je kunt hierbij denken aan het controleren van de kwaliteit van de materialen en het naleven van veiligheidsrichtlijnen.
 • Zijn er mogelijkheden voor het huren van speciale BDSM-apparatuur of speeltjes als ik niet mijn eigen materiaal mee wil nemen? Of als ik het aangeboden materiaal niet prettig vind?
  Sommige BDSM hotels bieden de mogelijkheid om speciale apparatuur of speeltjes te huren voor gasten die hun eigen materiaal niet mee willen of kunnen nemen. Dit kan vaak geregeld worden via de receptie.
 • Bieden BDSM hotels ook begeleiding of workshops aan voor gasten die nieuw zijn in de wereld van BDSM?
  Er zijn BDSM hotels die workshops organiseren of begeleiding bieden aan voor gasten die nieuw zijn in de wereld van BDSM. Dit kan variëren van informatieve sessies tot praktische workshops over veiligheid, communicatie en technieken.
 • Zijn er beperkingen of voorwaarden met betrekking tot geluidsniveaus in de kamers om de privacy van andere gasten te waarborgen?
  Ja, veel BDSM hotels hebben regels met betrekking tot geluidsniveaus om de privacy en het comfort van andere gasten te waarborgen. Gasten worden meestal gevraagd om rekening te houden met het volume van hun activiteiten, vooral ’s avonds en ’s nachts.
 • Hoe discreet zijn hotels over hun BDSM faciliteiten?
  De meeste hotels respecteren de privacy van hun gasten en behandelen informatie over speciale kamers vertrouwelijk. Het personeel is getraind om discreet en professioneel om te gaan met verzoeken en vragen van gasten.
 • Hoe discreet zijn de facturering en betalingsmethoden van een BDSM hotel om de privacy van gasten te beschermen?
  BDSM hotels begrijpen het belang van discretie en privacy voor hun gasten. Daarom hanteren ze vaak discrete facturerings- en betalingsmethoden, zoals neutrale benamingen op bankafschriften en mogelijkheden voor contante betalingen of betalingen via anonieme kanalen.

Meer lezen?

Zin in meer? Klik op het woord dat past bij jouw wensen en verlangens.

Anaaltoys BDSM Bondage Cockring Condoom Condooms Dildo drogist g-spot Hygiëne Orgasme penispomp Penistoys Pijpen Squirten Standjes Stimulatie strap on tarzan Vibrator voorbinddildo Voor Haar Voor Hem Voor Koppels wand massager wand vibrator