Skip to main content

Masturbator bestellen? Meer in deze spannende bestelgids voor masturbators!

Wat is een masturbator?

Masturbators zijn intieme seksspeeltjes die ontworpen zijn om plezier en genot te bieden tijdens soloseks voor iedereen met een penis. Online vind je een breed scala aan soorten en maten. De vraag is daarom: waar let je op als je een masturbator wil bestellen? In dit artikel bespreken we de verschillende soorten masturbators, vertellen we over de verschillende maten masturbators en krijg je een handige checklist met zaken waarop je moet letten bij het kopen van een masturbator.

Masturbator bestellen: welke soorten of typen zijn er?

 1. Sleeve masturbator: dit zijn compacte en draagbare masturbators die meestal zijn ontworpen om op de penis te glijden. Ze zijn beschikbaar in diverse texturen en materialen, zoals siliconen, TPE en CyberSkin, om verschillende sensaties te bieden.
 2. Vibrerende masturbator: deze masturbators voegen vibraties toe voor jouw genot. Ze kunnen een sleeve-achtig ontwerp hebben of een holle vorm met interne stimulatoren om de penis te omringen.
 3. Kunstvagina: deze realistisch uitziende masturbators bootsen de anatomie van een vagina na. Ze zijn vaak gemaakt van zacht en rekbaar materiaal om een realistische ervaring te creëren.
 4. Kunstanus en Mond masturbator: net als kunstvagina’s bootsen deze masturbators de anatomie van een anus of mond na. Ze zijn populair voor liefhebbers van anale en orale stimulatie en bevrediging.
 5. Automatische masturbator: deze geavanceerde speeltjes bieden ‘handsfree’ plezier dankzij ingebouwde motoren die op en neer bewegen of draaiende bewegingen maken. No hands attached :).

Masturbator bestellen: wat is jouw favoriete maat?

Masturbators zijn er in verschillende maten om aan de voorkeuren van verschillende gebruikers te voldoen. Wil je een masturbator bestellen? Bedenk dat jouw comfort en genot leidend zijn bij het kiezen van de juist maat.

 1. Standaardformaat: dit is ideaal voor de meeste mannen. Deze maat biedt een gebalanceerde combinatie van strakheid en comfort.
 2. Compact of formaat “Travel”: deze kleinere masturbators zijn handig voor reizen en discreter op te bergen.
 3. Groter formaat of mega masturbators: Voor degenen die meer sensatie en intensiteit willen kunnen grotere masturbators een goede keuze zijn.
Realistische masturbator bestellen? Deze heeft vaak een groter formaat

Checklist voor het masturbator bestellen

Ga je een masturbator bestellen? Bekijk dan eerst onderstaande handige checklist met zaken ter overweging je een masturbator gaat bestellen:

 1. Materiaal: de keuze voor het juiste materiaal is belangrijk. Onze tip is om te kiezen voor hoogwaardige materialen zoals medische siliconen, TPE of CyberSkin voor veiligheid en comfort.
 2. Textuur en interne kenmerken: Overweeg welk gevoel je wil ervaren en kies een textuur of interne kenmerken van de masturbator die bij je voorkeuren passen.
 3. Grootte: ga de maat masturbator bestellen die comfortabel en plezierig aanvoelt voor jou en die past bij de grootte en dikte van je penis.
 4. Soort (type): bepaal welk soort masturbator het beste aansluit bij je verlangens. Waar heb je zin in? En waar wil jij je penis instoppen?
 5. Reiniging en Onderhoud: controleer of de masturbator gemakkelijk te reinigen is om hygiëne te handhaven.
 6. Vibratiefunctie: Als je vibraties verkiest, kies dan voor een model met deze functie.
 7. Prijs: hoeveel geld heb je (over) voor een masturbator? Zodra je dat weet kun je op zoek naar een masturbator die hieraan voldoen. Je kunt eenvoudig filteren op prijs in het aanbod.
 8. Discretie: als privacy belangrijk is, kies dan voor een masturbator met een discreet ontwerp. Zo zien anderen niet meteen dat het een masturbator betreft.
Masturbator bestellen Fleshlight
De fleshlight masturbator is een populair model

Conclusie

Het kiezen van de juiste masturbator kan een opwindende gebeurtenis zijn. Door de verschillende soorten/typen, maten en functies te begrijpen, kun je een weloverwogen keuze maken die aansluit bij je verlangens en lusten. Vergeet niet dat masturbatie en een masturbator een kwestie van persoonlijke voorkeur is, dus neem de tijd om te experimenteren en te verkennen tot je de perfecte masturbator gevonden hebt. Zo vind je dé masturbator die jouw behoeften ook daadwerkelijk vervult.