Skip to main content

Wil je je mannelijke partner eens heerlijk verwennen? Dan kan prostaat stimulatie een bron van genot zijn. Ben je benieuwd hoe je deze mannelijke G-spot kunt vinden? En wat is prostaat stimulatie eigenlijk?

In dit artikel vertellen we je alles hoe je jouw partner kunt verwennen met een heerlijke P-spot massage. En leren we je hoe je de mannelijke G-spot kunt vinden. En geniet zo van een geweldig orgasme door het stimuleren van de prostaat!

Wat is prostaat stimulatie?

Prostaat stimulatie houdt in dat de prostaatklier, een kleine klier die zich net onder de blaas bevindt en via de anus bereikbaar is, gestimuleerd wordt. Deze klier staat bekend als de mannelijke G-spot vanwege de intense sensaties die het kan opwekken. Hoewel het vaak wordt geassocieerd met mannen, kunnen ook vrouwen genieten van prostaat stimulatie vanwege de aanwezigheid van een vergelijkbare structuur, bekend als de Skene-klier.

P-spot man: de mannelijke G-spot

De vrouwelijke G-spot is al jarenlang een hot item. Maar hoe zit het eigenlijk met die van de man? Hoog tijd om de mannelijke G-spot, oftewel de P-spot, eens in de schijnwerpers te zetten! Want naast het stimuleren van de penis biedt de P-spot ook genot.

De P-spot is de prostaatklier die zich bevindt tussen de anus en het scrotum in. Deze klier zorgt voor het aanmaken en vervoeren van zaadvocht. Door deze klier van binnenuit te masseren ervaart de man een intens en heftig orgasme. Daarnaast is het legen van de prostaatklier hartstikke gezond!

Prostaat stimulatie: zó raak het commandocentrum van mannen

De prostaat wordt ook wel het ‘commandocentrum‘ genoemd. Stimulatie hiervan geeft de man volledige controle en kan leiden tot een krachtig en adembenemend prostaat orgasme, soms zelfs meerdere (!) orgasmes. Hoewel een meervoudige orgasme klinkt als een droom, is het vanuit gezondheidsaspect ook goed om de prostaat te masseren. Onthoud dat het regelmatig masseren van de prostaat het ophopen van bacteriën voorkomt.

Prostaat orgasme

Het prostaat orgasme, ook wel bekend als het mannelijke G-spot-orgasme, wordt beschouwd als een buitengewoon intens en bevredigend hoogtepunt dat kan worden bereikt door gerichte prostaatstimulatie. Dit orgasme wordt vaak beschreven als dieper en intenser dan een orgasme dat alleen voortkomt uit stimulatie van de penis.

Het prostaatorgasme wordt geassocieerd met samentrekkingen van de prostaatklier en kan gepaard gaan met een gevoel van extase dat zich door het hele lichaam verspreidt. Sommige mensen ervaren ook een verhoogde sensatie van emotionele verbondenheid en een langduriger orgasme.

Waar en hoe vind je de prostaat?

De prostaat is een klier die zich om de urethra, de buis die urine uit het lichaam verwijdert, bevindt en is enkel toegankelijk via de rectum (anus). Om de prostaat te vinden, moet je eerst in de rectum voelen en dan naar voren drukken. De prostaat is een knobbeltje dat zich op 4-5 cm van de ingang van de anus bevindt. Je kunt de prostaat goed voelen met je vingers.

De prostaat heeft de grootte van een walnoot. In het gebied van de prostaat komen verschillende zenuwuiteinden samen. Deze zenuwen regelen de toevoer van het bloed naar de penis en naar het orgasme. Hierdoor is het prostaatgebied uiterste gevoelig en biedt het ongekend genot.

Als de prostaat wordt aangeraakt, zal de man het gevoel hebben alsof hij moet plassen. Dit gevoel komt overeen met het gevoel dat vrouwen krijgen als ze op het punt staan te gaan squirten. Dit gevoel betekent dat je de juiste plek hebt gevonden (hoera!).

Stimulatie van de prostaat
Stimulatie van de prostaat doe je door met je vinger in de anus te gaan

Prostaat stimulatie: hoe doe je dat?

Wil je goed zijn prostaat kunnen masseren dan gaat hij het beste op op zijn rug op bed liggen met de knieën een beetje omhoog. Breng voorzichtig je vinger of een prostaatspeeltje naar binnen in de anus. Beweeg het speeltje of je vinger richting zijn navel. Je hebt de prostaat gevonden als je een kleine verdikking voelt op 4-5 cm na de ingang van de anus.

Prostaat gevonden? Masseer deze dan zachtjes om hem te laten wennen aan het gevoel. Wees voorzichtig met de zenuwuiteinden en gebruik desgewenst extra glijmiddel. Als hij geniet van de sensatie, kun je de druk wat verhogen. Gebruik een prostaat vibrator indien je liever niet je vingers gebruikt en vergeet vooral niet om altijd voldoende glijmiddel te gebruiken.

Gebruik een prostaat vibrator voor prostaat stimulatie

Een prostaat vibrator is een geweldig seksspeeltje voor stimulatie van de prostaat. Deze anaal vibrator, die soms ook meteen verwarmt, is een must have voor mannen die het genot van de P-spot willen ervaren. De gebogen vorm maakt deze sex toy perfect geschikt voor het stimuleren van de prostaat die normaal gesproken moeilijk toegankelijk is.

De anaal vibrator voor de prostaat zorgt voor krachtige trillingen of rotaties, waardoor mannen intense orgasmes kunnen ervaren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, van eenvoudige exemplaren tot geavanceerde modellen met verschillende functies. Prostaat vibrators zijn een geweldige manier om te experimenteren met anale prostaat stimulatie. Ook verrijken ze de ervaringen van mannen die al kennis hebben met anale seks.