Skip to main content

Laten we je allereerst uit deze droom helpen: een geluidloze of stille vibrator, of andere seksspeeltjes, dat helemaal geen geluid maakt bestaat niet. In dat geval kun je beter kiezen voor een dildo. Wél zijn er vibrators die heel weinig geluid maken. Dit kan belangrijk zijn, bijvoorbeeld als je veel huisgenoten of een (slaap)kamergenoot hebt. Of als er kinderen rondlopen. Niet iedereen hoeft immers mee te genieten jouw spel in de slaapkamer. PeakPlay stelde een lijst van stille vibrators en vibratie eitjes voor je samen. 

Hoeveel decibel moet mijn stille vibrator hebben?

 

Als je wil kiezen voor een geluidsarme of stille vibrator dan is het belangrijk te weten wat stil dan precies is. We hebben daarom een paar typische geluiden voor je op een rij gezet. Afhankelijk van jouw situatie kun je zo goed inschatten welk geluid voor jou acceptabel is.

Aantal decibels (dB) Omschrijving Vergelijkbaar geluid
10 Nauwelijks hoorbaar ademen, vallend blaadje
20 Hoorbaar fluisteren, ruisende bladeren
40 Erg stil stil klaslokaal
50 Beperkt geluid, rustig koelkast die aanslaat, langsrijdende auto, in het bos
60 Hoorbaar stemgeluid, pruttelend koffiezetapparaat
70 Irritant stofzuigen, haardroger, doorspoelend toilet
80 Hinderlijk wekker, deurbel, drukke verkeersweg

Soorten vibrators en het aantal decibel

 

Niet iedere fabrikant geeft informatie over het aantal decibels dat vibrator produceert. Mocht je bijvoorbeeld kiezen voor een stille vibrator maar is het aantal decibels niet bekend, lees dan goed de reviews van andere gebruikers.

 

Er zijn verschillende soorten vibrators op de markt. Zoek je een stille vibrator dan valt de wand vibrator al af. Deze krachtige vibrator produceert namelijk, door zijn krachtige vibraties, meer geluid dan een gewone vibrator. Jezelf vooraf goed informeren loont; je nieuwe seksspeeltje komt dan in elk geval niet in de la te liggen omdat deze niet stil genoeg is.

Onze top 5 stille vibrators

 

Deze speeltjes produceren niet meer dan 50 dB aan geluid of worden door de leverancier aangemerkt als stil.

1. Lovense Lush 3 vibratie eitje

 

De Lovense Lush 3 is een van het meest populaire vibrerende eitje en is een absolute best seller. Het eitje is op afstand bestuurbaar met een app. hoe ver je ook van die ander verwijderd bent, via de Lush 3 kun je elkaar altijd blijven verwennen. Dit eitje is stiller dan zijn voorgangers en produceert 43 dB geluid. 

Stille vibrator Lovesense Lush 3 vibratie eitje

2. Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

 

Deze luchtdrukvibrator maakt ongeveer net zoveel geluid als de Satisfyer Pro 2. Het grote voordeel van deze Womanizer vibrator is dat deze uitgerust is met de ‘Smart silence technologie’. Dit betekent dat het geluid direct stopt als het speeltje meer dan 2 mm van de huid verwijderd is. Zo hoef je niet te zoeken naar de uit-knop als je klaar bent. De motor van de Womanizer Premium 2 is erg stil, namelijk 40 dB.

Stille vibrator Womanizer Premium 2

3. Vibrator Silver Star

 

Deze zeer stille kleine vibrator is makkelijk mee te nemen. Dit fluisterstille eitje is, eenmaal ingebracht, nauwelijks hoorbaar. Deze toy laat je op je eigen tempo genieten doordat de trillingen in snelheid in te stellen: van zeer lichte tot zeer krachtige trillingen. Volgens tevreden gebruikers is dit seksspeeltje héél stil. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Stille vibrator Silver Star

4. Ioba – OhMyG G-Spot G Vibrator

 

Intense stimulatie van je G-spot waarna je alleen nog maar “Oh My G…” kunt uitkreunen, dat is wat de OhMyG vibrator teweeg brengt. Makkelijk van zacht naar intens over te schakelen en heel erg stil. Doordat de G-spot goed bereikt kan worden met deze vibrator en de “kom hier” vingerbeweging wordt nagebootst ervaar je met deze vibrator een intense stimulatie van de G-spot. Nu nog zorgen dat jij stil blijft 😉

Stille G-spot vibrator Ioba OhMyG

5. Ioba – OhMyC 1 Clitoris Stimulator

 

Hou je van niet hard (maar van zacht, zachter, zachtst) en wil je echt de tijd nemen? Dan is deze clitoris stimulator dé sekstoys voor jou! Deze toy bootst het gevoel van beffen na. Via een bewegende kraal stimuleert deze toy, in 3 standen, je clitoris. De OhMyC clitoris stimulator is een plaatje om te zien en geeft je het gevoel van orale stimulatie. Doordat deze vibrator stil is, kun je urenlang genieten zonder dat je huisgenoten het door hebben. Wie wil dat nu niet?

Stille clitoris stimulator Ioba OhMyC

Extra tips om bijna geluidloos te genieten van je sex toy

 

Als je kiest voor een vibrator, vibratie eitje of ander seksspeeltje dat weinig geluid produceert dan heb je daarmee de eerste winst al te pakken. Daarnaast kun je nog aan de volgende tips denken om stiller te kunnen genieten: 

    • Gebruik je seksspeeltje onder de dekens.
      De dekens dempen het geluid. Hoe meer dekens jij over jezelf en je speeltje hebt liggen, hoe minder anderen horen dat jij ligt te genieten. Wat dat betreft zijn koude winteravonden dus niet eens zo erg, toch? 
    • Gebruik je seksspeeltje in bad.
      Water is bijzonder geluidsdempend. Als jij jouw speeltje onder water hebt (met flink veel schuim in het bad), dan ziet niemand wat jij onder water uitvoert. Let er wel op dat je speeltje waterproof is. Speeltjes met een snoer zijn zeker (!) niet geschikt voor gebruik in bad.

Welke geluidarme of stille vibrator kies jij?

 

Word jij ook een stille genieter? Kies het stille seksspeeltje dat bij je past. Je bestelt deze, en alle andere erotische artikelen, veilig en discreet bij EasyToys.

Wil je meer lezen? Bekijk dan ook eens onderstaande artikelen