Skip to main content

Wil je een wand vibrator kopen? Bij het lezen van dit artikel waarschijnlijk wel. Het kiezen van het juiste model kan best lastig zijn. De wand massager, zoals deze vibrator ook wel wordt genoemd, is verkrijgbaar in diverse soorten, kleuren en maten. Je vraagt je vast af: welke past bij mij en waar moet je allemaal op letten? Om je te helpen je keuze weloverwogen te maken is onze checklist met 9 essentiële tips een handig hulpmiddel.

Wat is een Wand Massager?

Een wand massager is een krachtig en veelzijdig apparaat dat ontworpen is om intense trillingen en stimulatie te bieden. Lees ook eens dit artikel waarin we dieper uitleggen wat een wand massager is. De wand vibrator of wand massager is een populair seksspeeltje dat zowel door individuen als koppels gebruikt kan worden. Maar een wand massager kan meer zijn dan alleen een seksueel speeltje. Het kan ook dienen als een effectieve tool voor spierontspanning en pijnverlichting.

Wand massager

De Voordelen van een Wand Massager

  1. Krachtige Trillingen: De wand massager biedt een indrukwekkend scala aan trillingsniveaus en patronen om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar zachte, pulserende trillingen of intense, diepe vibraties, de wand massager heeft het allemaal.
  2. Veelzijdigheid: Naast het bieden van seksueel genot, kan de wand massager ook gebruikt worden als een effectieve massagetool voor het verlichten van spierspanning en het ontspannen van je hele lichaam. Het is perfect voor het masseren van nek, schouders, rug en andere gespannen spieren.
  3. Gebruiksvriendelijk: De wand massager is ergonomisch ontworpen en gemakkelijk te gebruiken. Met intuïtieve knoppen kun je eenvoudig de trillingsinstellingen aanpassen en de massager precies afstemmen op jouw wensen.
  4. Stijlvol en Duurzaam: De wand massager is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel aanvoelen op de huid en lang meegaan.

Dit zijn onze 9 essentiële tips!

#1 Draadloos of met snoer

Kies je voor draadloos of een wand vibrator met een snoer? De varianten met snoer hebben als voordeel dat ze krachtiger zijn. Het nadeel is dat je een stopcontact in de buurt moet hebben wil je de massager kunnen gebruiken. Tip: neem je de speeltje met snoer mee op reis buiten Europa, vergeet dan je reisstekker niet 🙂

#2 Batterijen of USB

Wanneer je kiest voor een draadloze wand massager, dan is het belangrijk te bedenken of je liever een vibrator op batterijen hebt of eentje die je kunt opladen via USB.

#3 Compact of liever wat groter

Bedenk vooraf goed welke maat wand vibrator je prettig vindt in het gebruik. Daarnaast is het raadzaam te bedenken waar je je vibrator wilt bewaren of mee naar toe wilt nemen. Moet je massagestaaf bijvoorbeeld makkelijk in je toilettas passen?

#4 Inwendig of ook uitwendig

Wil je de wand massager alleen uitwendig gebruiken of ook inwendig? Wanneer inwendige stimulatie ook belangrijk voor je is, zorg dan dat je kiest voor het seksspeeltje waarvoor opzetstukken beschikbaar zijn.

#5 Kies de plek waar je wil genieten

Bedenk goed waar je de wand vibrator wil gaan gebruiken. Vind je het prettig om jezelf te verwennen onder de douche of in bad? Kies dan voor een waterproof variant. Neem je je speeltje graag mee op vakantie of naar het werk? Dan is een compacte variant handig.

#6 Vibratiestanden en -patronen

Iedere wand vibrator is instelbaar op verschillende vibratiestanden. Er kunnen, afhankelijk van het model, wel tot 18 verschillende vibratiestanden op je speeltje zitten. Bij sommige modellen is het mogelijk om te variëren in de patronen van de vibratie.

#7 Lokaal of op afstand bedienbaar

Verreweg de meeste wand vibrators bedien je op het seksspeeltje zelf. Toch zijn er modellen beschikbaar waarbij het mogelijk is om de vibrator op afstand te bedienen: wereldwijd via de bijbehorende app. Wil je op afstand van elkaar kunnen genieten? Dan is een wand massager met app bediening voor jou de juiste keuze!

#8 Meenemen? Kies voor een opberghoesje

Een opberghoesje is handig om je wand massager op te bergen of mee te nemen. Vind je discretie, maar ook hygiëne, belangrijk? Let er dan op dat er een toy bag wordt meegeleverd bij je seksspeeltje. Zit er geen hoesje bij je speeltje, dan is deze altijd los bij te bestellen.

#9 Bepaal je budget

En last but not least: hoeveel geld wil je aan dit seksspeeltje uitgeven? Als het gaat om de aanschaf van een wand massager kun je het zo duur maken als je zelf wil. Wand vibrators zijn er vanaf ongeveer 30 euro en kunnen oplopen tot 250 euro. Het is aan jou hoe gek je jezelf maakt!

wand vibrator

Wand Vibrator Kopen

Wil jij magie en toverkracht toevoegen aan je seksleven? Bekijk dan het gehele aanbod wand massagers of wand vibrators bij onze partner EasyToys.

Tips voor Onderhoud en Reiniging

Om ervoor te zorgen dat je beste wand massager in optimale staat blijft, is het belangrijk om regelmatig onderhoud en reiniging uit te voeren. Volg deze eenvoudige tips:

  • Reinig de massager voor en na elk gebruik met een milde zeep en warm water. Zorg ervoor dat je alle hoekjes en gaatjes grondig reinigt.
  • Droog de massager volledig af voordat je hem opbergt.
  • Gebruik een speciale toy cleaner om je massager grondig te reinigen en te desinfecteren.
  • Berg de massager op in een schone en droge omgeving, uit de buurt van direct zonlicht en extreme temperaturen.
wand vibrator kopen

Verder lezen?

Bekijk dan ook eens deze interessante artikelen: