Skip to main content

De Satisfyer in een Notendop

De Satisfyer is een seksspeeltje dat gebruik maakt van luchtdruktechnologie om intense en gerichte stimulatie te bieden aan de erogene zones van het lichaam. Het apparaat is ontworpen om zowel clitorale als andere gevoelige plekken te verwennen, en heeft een unieke benadering in vergelijking met traditionele vibrators. De Satisfyer is ongetwijfeld het meest verkochte seksspeeltje ter wereld. Toch bestaat dé Satisfyer niet! Wil je een Satisfyer kopen? Besef dan dat er verschillende soorten vibrators en andere toys onder de merknaam Satisfyer te koop zijn. In dit artikel helpen we je een handje op weg en koop jij in 6 stappen de satisfyer die bij jou past!

Je Satisfyer kopen in 6 stappen

Zodra je sekspartner spreekt over de Satisfyer bedoelt hij of zij daar waarschijnlijk de Pro 2 vibrator mee. Dit speeltje werd als eerst op de markt gebracht en bracht een revolutie teweeg. De Satisfyer Pro 2 was namelijk de eerst clitoris stimulator met behulp van luchtdruk.

Inmiddels zijn er vele tientallen speeltjes te koop onder deze bekende merknaam te koop. PeakPlay.nl maakt je wegwijs in de ‘jungle’ van de toys van Satisfyer zodat jij dé vibrator, penisring of ander seksspeeltje kiest die past bij jouw of jullie wensen.

Hoe Werkt Satisfyer?

De Satisfyer is een seksspeeltje dat gebruik maakt van luchtdruktechnologie om intense en gerichte stimulatie te bieden aan de erogene zones van het lichaam. Dit betekent dat het apparaat zachte luchtdrukgolven creëert die de clitoris of andere gevoelige plekken omringen en stimuleren zonder direct contact.

Het apparaat is ontworpen om zowel clitorale als andere gevoelige plekken te verwennen, en heeft een unieke benadering in vergelijking met traditionele vibrators. Dit leidt tot een intensere sensatie die vaak als dieper en bevredigender wordt ervaren dan traditionele vibraties.

Satisfyer seksspeeltje

Stap 1: bedenk wie het seksspeeltje gaat gebruiken

 Het totale assortiment Satisfyer seksspeeltjes bestaat uit:

  • Toys voor vrouwen
  • Seksspeeltjes voor mannen
  • Satisfyers voor koppels

Stap 2: ga je een Satisfyer kopen, bepaal welk gebied je wilt stimuleren

De seksspeeltjes van Satisfyer stimuleren verschillende gebieden en kunnen hierop worden ingedeeld. Denk dus goed na over het gebied dat je wilt stimuleren. Dit maakt jouw keuze makkelijker.

Vrouwen: clitoriale en/of vaginale stimulatie

Vrouwen hebben de keuze uit stimulatie van de clitoris of vaginale stimulatie. Het stimuleren van zowel de vagina als de clitoris behoort ook tot de mogelijkheden.

Mannen: stimulatie van de eikel en/of van de hele penis

Wanneer je kiest voor een Satisfyer geschikt voor de penis dan zijn er speeltjes om de penis en/of de eikel te stimuleren. Ook zijn er toys te koop die ervoor zorgen dat langer een erectie behoudt. Satisfyer heeft naast gemotoriseerde speeltjes en ringen voor de penis ook toys met handmatige bediening in het assortiment.

Satisfyer voor hem, haar of koppels

Koppels: clitoraal, vaginaal of stimulatie van de penis en/of eikel

Ben je op zoek naar een Satisfyer die zowel jou als je partner stimuleert? Dan zijn er verschillende speeltjes te koop die beide partners tegelijkertijd stimuleren. Hierbij speelt uiteraard ook het geslacht van jullie beiden een rol.

Stap 3: bepaal vóór het Satisfyer kopen welke technologie je prettig vindt

Oftewel: hoe wil je gestimuleerd worden?

De Satisfyer seksspeeltjes voor vrouwen zijn in te delen in 2 categorieën: stimulatie via luchtdruk of stimulatie via vibraties. Een combinatie van beide technologieën is ook mogelijk.

Stimulatie van de clitoris via luchtdruk (air pulse)

Bij luchtdrukstimulatie, ook wel stimulatie met pulserende drukgolven genoemd, wordt de clitoris gestimuleerd. Het dopje van de Satisfyer wordt hierbij over de clitoris geplaatst. Deze wordt daardoor (zachtjes) vacuüm gezogen. De Satisfyer ‘zuigt’ vervolgens de clitoris naar binnen en naar buiten waardoor intens genot ontstaat. De clitoris wordt hierbij niet aangeraakt.

Vibraties of luchtdruk

Stimulatie door middel van vibraties

Satisfyer heeft ook seksspeeltjes in het assortiment waarbij je een aangenaam gevoel ervaart door trillingen. Dit kan inwendig (bijvoorbeeld vaginaal) of uitwendig zijn. Overigens combineren veel Satisfyers de luchtdruktechnologie met vibraties voor nóg meer plezier.

Stap 4: wil je zelf patronen maken via de app of voldoen de vaste standen?

Wil je een Satisfyer kopen om ook op afstand je partner te kunnen verwennen? Dat kan! Verschillende speeltjes (niet alle!) bieden namelijk de mogelijkheid voor het gebruik van de Satisfyer App. Met deze Connect app kun je met je mobiele telefoon of je Apple Watch jezelf of je partner op afstand te verwennen. Wereldwijd. De app biedt je de mogelijkheid om zelf patronen te maken. Met de bediening op de Satisfyer zelf activeer je de vaste standen.

Hou je van verwennen op afstand? Ga dan een Satisfyer kopen waarmee je je eigen ritme en patronen kunt maken met de Connect App

Doordat je in de Satisfyer Connect App zelf de trillingen kunt bepalen, of je favoriete muzieknummer kunt omzetten in vibraties, past het patroon altijd bij jouw ritme. En heb je een keer de App niet bij de hand? De speeltjes die met een app bediend kunnen worden, kun je ook altijd op de toy zelf bedienen. Wel zo handig!

Satisfyer Connect App

Satisfyer kopen? Niet elk speeltje kan met de Satisfyer Connect App bediend worden

Het is goed om te weten dat niet elke Satisfyer de mogelijkheid heeft om met de app bediend te worden. Is dat het geval dan heeft je Satisfyer een vast vooringesteld aantal standen voor vibratie en/of luchtdruk. Over het algemeen kunnen we stellen dat het aantal vibratiestanden van een Satisfyer toy 10 is. En het aantal standen van een Satisfyer met luchtdruktechnologie 11.

Stap 5: bepaal hoe groot je Satisfyer mag zijn

Size does matter! Zeker weten. Immers, je wilt je Satisfyer wel discreet mee kunnen nemen mocht dat nodig zijn. PeakPlay adviseert daarom om bij het kopen van je Satisfyer de maat mee te laten tellen.

Neem bij het Satisfyer kopen de afmetingen mee in je beslissing

Satisfyer biedt een groot assortiment aan seksspeeltjes, variërend in technologie, te stimuleren gebied en daarmee in formaat. Wil je je Satisfyer kopen om mee te nemen in je tas of koffer? Denk dan aan een kleiner formaat Satisfyer. In deze keuzegids hanteert PeakPlay een indeling in meer of minder dan 10 centimeter lengte.

Stap 6: hoeveel geld wil je uitgeven aan je Satisfyer?

Satisfyer biedt seksspeeltjes aan in diverse prijsklassen. Om het je makkelijk te maken heeft PeakPlay het aanbod van het merk Satisfyer ingedeeld in prijsranges. Zo kun je eenvoudig aan de hand van het aantal eurotekens zien in welke prijsklasse de Satisfyer van jouw keuze valt.

PrijsrangePrijs in Euro’s
tot €30
€€van €30 tot €50
€€€van €50 tot €70
€€€€vanaf €70

Tip: denk bij het Satisfyer kopen ook aan het meebestellen van een toy cleaner zodat je je Satisfyer hygiënisch en daarmee veilig houdt. Vrijwel alle Satisfyers zijn waterproof, controleer dit voor de zekerheid voor het schoonmaken.

Extra tip: het opladen van je Satisfyer doe je met de meegeleverde magnetische oplaadkabel. Deze sluit je via USB aan op een passende stekker. Neem je je Satisfyer mee op reis? Denk dan ook aan de juiste reisstekker voor je bestemming. En controleer goed of je je speeltje mee mag nemen.

Keuzehulp: de Satisfyer modellen en hun specificaties op een rijtje

Aan de hand van bovengenoemde stappen heb je bepaald wat belangrijk is voor jou en/of je partner als je een Satisfyer wil aanschaffen. In onderstaande tabel staan de Satisfyer toys die je bij onze partner Easytoys kunt kopen. Makkelijk, discreet en veilig! En met handige link om jouw ultieme Satisfyer direct te bestellen.

Model SatisfyerVoor wie?
Welk gebied?Welke technologie?App of vaste standen?
Formaat (Lengte/breedte)?Prijsrange
Direct link
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
VrouwenClitorisLuchtdrukVaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Pro 2 Generation 3
VrouwenClitorisLuchtdruk en vibratiesVaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Pro 2 Generation 3 App controlled
VrouwenClitorisLuchtdruk en vibratiesApp en vaste standen> 100 mm€€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Pro 2 VibrationVrouwenClitorisLuchtdruk en vibraties
Vaste standen> 100 mm€€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer OrcaVrouwenClitorisLuchtdruk en vibratiesVaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Trinity 3VrouwenG-spot, Clitoris en VaginaLuchtdruk en vibratiesVaste standen> 100 mm€€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Hot Lover Connect AppVrouwenG-spot en clitorisLuchtdruk, vibraties en hitteApp en vaste standen> 100 mm€€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Air Pump Bunny 2
VrouwenVagina en G-spotVibratiesVaste standen> 100 mm€€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Air Pump Booty 2
Vrouwen en mannen
AnusVibratiesVaste standen> 100 mm€€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Air Pump Vibrator 2
VrouwenVaginaVibratiesVaste standen> 100 mm€€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Love Triangle
VrouwenClitorisLuchtdruk en vibraties
App en vaste standen< 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Curvy 2+ RozeVrouwenClitorisLuchtdruk en vibraties
App en vaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Pro TravelerVrouwenClitorisLuchtdruk
Vaste standen< 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Pro Deluxe Next GenerationVrouwenClitorisLuchtdrukVaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Pro 2 Next GenerationVrouwenClitorisLuchtdrukVaste standen< 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Pro+ G-Spot Rabbit
VrouwenClitoris en Vagina
Luchtdruk en vibraties
Vaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Pro 3 Vibration
VrouwenClitorisLuchtdruk en vibraties
Vaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer 1 Next GenerationVrouwenClitorisLuchtdrukVaste standen> 100 mmMeer informatie of bestellen
Satisfyer Love BreezeVrouwenClitorisLuchtdruk
Vaste standen< 100 mmMeer informatie of bestellen
Satisfyer Layons Purple PleasureVrouwenClitorisVibraties
Vaste standen< 100 mmMeer informatie of bestellen
Satisfyer Mono Flex G-Spot vibrator met AppVrouwenClitoris en Vagina
Vibraties
App en vaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Men – Wand MasturbatorMannen
Eikel en penis
VibratiesVaste standen
> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer MenMannen
Eikel en penis Vacuum
Handmatig> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Men VibrationMannen
Eikel en penisVibraties
Vaste standen
> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Men Heat VibrationMannen
Eikel en penisVibraties en hitteVaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Men Classic MasturbatorMannen
Eikel en penisDrukHandmatig> 100 mmMeer informatie of bestellen
Satisfyer Rings 1KoppelsPenis en vaginaVibratiesVaste standen< 100 mmMeer informatie of bestellen
Satisfyer Rings 2KoppelsPenis en vaginaVibratiesVaste standen< 100 mmMeer informatie of bestellen
Satisfyer Royal One Cockring App ControlledKoppelsPenis en clitorisVibratiesApp en vaste standen< 100 mmMeer informatie of bestellen
Satisfyer Little Secret Panty VibratorKoppels
ClitorisVibratiesApp en vaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator AppKoppels
ClitorisVibratiesApp en vaste standen< 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Partner Koppel VibratorKoppels
Clitoris, vagina en penis
VibratiesVaste standen< 100 mmMeer informatie of bestellen
Satisfyer Pro 4 CouplesKoppels
Clitoris, vagina en penis
Luchtdruk en vibratiesVaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Double Joy Koppel VibratorKoppels
Clitoris, vagina en penisVibratiesApp en vaste standen< 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Partner Whale Koppel VibratorKoppels
Clitoris, vagina en penisVibratiesVaste standen< 100 mmMeer informatie of bestellen
Satisfyer Partner Toy Plus – Remote Koppel VibratorKoppels
Clitoris, vagina en penisVibratiesVaste standen< 100 mm€€Meer informatie of bestellen
Satisfyer Partner Multifun 2Koppels
Clitoris, vagina en penisVibratiesVaste standen> 100 mm€€Meer informatie of bestellen