Skip to main content

Zin in een ontspannende of erotische massage? Of zoek je naar een speeltje met gegarandeerd een happy end? Dan zit je met de wand massager goed. Dit seksspeeltje is een vibrator en massageapparaat in één. Met zijn krachtige motor en verschillende vibratiestanden zorgt deze toverstaf, als jouw nieuwe beste vriend, voor veel plezier.

De wand massager: uitleg over deze wand vibrator

De wand vibrator, ook wel wand massager genoemd, is een krachtige vibrator én een massagestaaf in handzaam formaat. Oorspronkelijk werd deze ‘toverstaf’ (‘wand’ in het Engels) ontwikkeld voor massage van lichaamsdelen. Snel was duidelijk dat deze vibrator ook voor stimulatie van de erotische zones en sensuele massages kon worden gebruikt. De wand vibrator gebruik je nu vooral als seksspeeltje. Door deze toy met zijn krachtige vibraties en pulsen op het lichaam te plaatsen, prikkel je al je zintuigen. De wand massager is leverbaar in diverse maten en staat garant ultiem genot en heerlijke orgasmes. Ook als je iemand bent die moeilijk klaarkomt.

Hoe gebruik je de wand vibrator?

De wand vibrator is vooral voor uitwendig gebruik. De grotere ronde kop zorgt ervoor dat je een groter gebied kunt stimuleren. Ben je op zoek naar inwendige stimulatie, dan zijn voor sommige modellen diverse opzetstukken te koop. Let op: deze opzetstukken worden niet standaard meegeleverd en zijn niet voor elk model beschikbaar. Hoewel de massager vooral op het lichaam wordt gebruikt, is het mogelijk bij sommige modellen om het dunnere gedeelte eveneens anaal of vaginaal te gebruiken.

Waarvoor kun je een wand vibrator/wand massager gebruiken?

De wand massager is een veelzijdige vibrator. Afhankelijk van je situatie én stemming kun je deze ‘massagestaaf’ op je lichaam gebruiken voor ontspanning, genot of een combinatie hiervan.

Als massage-apparaat

Last van gespannen spieren of pijn? De massager kan met zijn krachtige vibraties gebruikt worden om spierspanning te verlichten of sportblessures aan te pakken. Doordat de wand massager diep doordringt in spieren kun je spierpijn verminderen. De krachtige kop zorgt voor extra toevoer van bloed in weefsels. Je spieren herstellen daardoor sneller. 

Als vibrator

De grote kop van de wand vibrator zorgt voor sensuele vibraties die voelbaar zijn in een groot gebied. Wanneer je de vibrator op de clitoris zet zijn de diepe vibraties voelbaar in het (meer dan) vaginale gebied. Ook andere erogene zones van mannen én vrouwen kunnen met de wand vibrator gestimuleerd worden. Doordat jij of je partner zelf aan de knoppen zit van de verschillende vibratiestanden en snelheden stimuleer je jouw tepels, clitoris, penis of ballen optimaal. 

Als masturbator

De wand massage is uitermate geschikt voor een intense en krachtige masturbatie. De trillingen zijn erg effectief bij massage van de prostaat. Veel mannen willen na een kennismaking met de wand vibrator niets anders meer. Ook kan de wand vibrator voor mannen met erectieproblemen uitkomst bieden. 

Kortom: de wand vibrator is er voor mannen, voor vrouwen en om samen van te genieten!

Waar moet je op letten als je een wand massager of wand vibrator wil kopen?

Als je een wand vibrator wil kopen is het handig om rekening te houden met enkele belangrijke zaken zoals de kracht van de motor en het geluid dat de wand massager van jouw keuze maakt. Ook kunnen reviews van andere gebruikers je helpen bij je keuze.

Krachtige motor

Als je een wand vibrator wil aanschaffen let er dan op dat je kiest voor een merk met krachtige, diep doordringende vibraties. Ook al zien de massagers er vrijwel gelijk uit, ze kunnen compleet verschillend zijn. Niet alle wand vibrators hebben een even krachtige motor. Ga je voor kracht, dan is een wand massager met snoer een betere keuze dan een oplaadbare variant. Zorg wel dat je een stopcontact in de buurt hebt, want op het uitrollen van verlengsnoeren zit je op jouw ‘peak play moment’ vast niet te wachten ;).

Geluidsniveau dat past bij jouw persoonlijke situatie

Afhankelijk van waar je je wand massager wil gebruiken kan het handig zijn om te letten op het geluidsniveau. Een wand vibrator met snoer maakt, met zijn krachtigere stimulatie, meer geluid dan dit seksspeeltje in de oplaadbare variant. Ook in vergelijking met ‘gewone’ vibrators maken wand vibrators meer geluid.

Onze top 5 én ervaringen van anderen helpen je bij je keuze

Reviews kunnen je een goede indicatie geven van de kwaliteit van het aanbod. Zoals jij ook duidelijke wensen en voorkeuren zult hebben, heeft PeakPlay.nl deze ook. We hebben daarom een top 5 van veilige wand vibrators voor je samengesteld:

  1. MyMagic Wand – superkrachtig, met stekker en leverbaar met verschillende opzetstukken
  2. Rosy Gold Nouveau Curve Massager – flexibele kop, oplaadbaar en handzaam
  3. Lelo Smart Wand 2 Medium – krachtig, handzaam en waterproof
  4. Doxy Wandvibrator Original – zeer krachtig, flexibele kop, bewezen en  populair model
  5. Easy Toys Mini Wand Vibrator – instapmodel, waterproof en flexibele nek

Om jouw toy schoon te houden beveelt PeakPlay.nl een toy cleaner bij je aankoop aan. Zo blijf je hygiënisch en veilig genieten!

Leave a Reply